Divatbemutató

BESZÁMOLÓ A DAALARNA FASHION SHOWRÓL

2018.04.19.

Nagyon nagy élmény volt részt vennem ezen a divatbemutatón, amelyet most szeretnék megosztani veletek, ahogy ígértem.

A divatbemutatóra egy pénteki napon került sor két időpontban. Nekünk az esti 8 órási divatshowra volt jegyünk, amelyre nem sokkal fél 8 után érkeztünk meg. Külön tetszett, hogy minden hostess egyforma ruhát viselt, amely az alkalomhoz illően egy egyszerű csipke ruha volt.

Sajnos ülőhelyünk már nem volt, de szerencsére találtam egy jó helyet, ahonnan nagyon jól láttam mindent. Izgatottan vártuk, hogy mikor jelenik meg az első modell az óriás kivetítő mögül, amely egy tengerparti naplementét hozott el nekünk a Millenáris rideg termébe. Nem véletlenül, hiszen a kollekció is a Sunset/naplemente nevet viselte. A show nem sokkal 8 óra után el is kezdődött. Az első modell egy világoskék, egyszerű szabásvonalú, hosszú csipke estélyit viselt, amelyet a nyár színeiben tündöklő estélyik követtek. Majd csak jöttek és jöttek a csodálatos, légies estélyik a lüktető zene hangjára. Csipke, selyem, zsorzsett, muszlin a legfinomabb anyagok, amelyek a NŐiességet hangsúlyozták. Vállat, derekat, hátat és dekoltázst, és mindezt úgy, hogy a finomság, lágyság jegyei nem tűntek el az egyes darabokban.

Az estélyik után megjelentek a menyasszonyi ruhák is, amelyek az est fénypontjai voltak. A legletisztultabbtól a királynői darabig minden nő megtalálhatta a számára megfelelő darabot. Az én kedvencem egy, a test alakját követő egyszerű szabásvonalú és anyagában is a legletisztultabb csipkementes hosszú ruha volt.

“A SUNSET kollekció alapgondolata, hogy igyekezzünk megélni azokat a pillanatokat az életünkben, amelyek olyan gyorsan elmúlnak, akár egy gyönyörű és emlékezetes naplemente. Ezt az érzést szerettem volna kicsit visszahozni a kollekcióban is. Szeretnénk, ha a menyasszonyok valóban megélnék életük nagy napját a maga teljességében” – mondta Benes Anita a kollekcióról.

Nekem sikerült megélnem ezt a pillanatot! Azt gondolom, hogy az összes többi résztvevőnek is beleértve azt a két kisfiút, akik az első sorból szájtátva nézték végig a szüleikkel a kollekciót.

(a képek forrása : secretstrories.hu)

    Válasz írása