Tél típus

Nézd meg Dóra fantasztikus átváltozását!

2019.06.23.


Dórának megerősítésre volt szüksége, hogy megtalálja a saját egyéni stílusát. Bizonytalan volt a színtípusában, ezáltal gondot okozott számára az egyes ruhadarabok színben történő összepárosítása. Külön kérése volt, hogy ütős színösszeállításokat találjak ki, amellyel öltözködését egyedivé varázsolhatja.

Az elemzés során megállapítottam, hogy tél típusba tartozik. A tűzpiros, ciklámen, királykék és a hófehér számára alapvető színek, mert ezek a tél típusnak kifejezetten jól állnak. A meleg színeket viszont Dórának határozottan mellőznie kell, mert ezekben sápadtnak és idősebbnek hat. Ilyenek például a barna, olajzöld, ekrü, bordó és az olajkék.

Korábban szívesen hordott “A” vonalú szoknyákat, amelyeket kerülnie kell a fordított háromszög alkata miatt, mivel ezek erősítik. Egyenes vonalú szoknyákat viszont bátran hordhat, mert ezek optikailag vékonyítják. Gondot okozott számára a kabátvásárlás ugyanis nehezen találta meg azt a fazont, amely előnyös számára. Javasoltam az egyszerű vonalvezetésű rövid fazonokat, amelyek nem nagygallérosak és egysoros vagy négysoros gombolásúak.

” Köszönöm a lehetőséget! Sok felismerésre jutottam a tanácsadás által, azóta tudatosabban vásárolok. Egy-egy üzletben néhány perc alatt fel tudom mérni, hogy mely színekhez nyúlhatok, mert azok lesznek számomra előnyösek! Köszönöm Ildikónak, hogy új látásmódot adott az öltözködési stílusom megújításához, kialakításához! “

    Válasz írása