Szín-, frizura-, smink- és stílustanácsadás

Nem tudod, hogy mi áll jól a testalkatodhoz? Rengeteg ruhád van és sosem tudod mit vegyél fel? Bizonytalan vagy, hogy milyen szín, frizura és smink áll jól? Vagy csak egyszerűen szeretnél változtatni a külsődön? Akkor erre a szolgáltatásra van szükséged!

A szolgáltatás tartalma: Egy személyes konzultáció, majd egy későbbi időpontban fotózás.

Az első konzultáció alkalmával egy divatáru boltban, kényelmes körülmények között felmérem a haj-, bőr- és szemszíned alapján, hogy milyen színtípusba tartozol, amelyet színpróbával erősítek meg. Ezután meghatározom a stílusirányzatot, amelyet képviselsz. Megbeszéljük, hogy milyen színeket részesítettél előnyben és melyek azok, amiket kerültél. Végül felmérem a sminkelési szokásaidat és megállapítom a megfelelő hajszínt és hajviseletet. Majd végül a fotózás egyeztetésére kerül sor.

A megbeszélést követően vásárlási lehetőséged van a divatáru boltban, ahol már  csak azokat a színeket és fazont választjuk ki a segítségemmel, amelyek előnyősek számodra.

A második alkalommal a stúdiómban készítek neked egy sminket és egy frizurát a saját színtípusodnak megfelelően, majd a hozott ruháidból – amelyeket az első alkalommal egyeztetek veled -, illetve az általam beszerzett ruhákból,  olyan fotókat készítek rólad, amelyeket a rendelkezésedre bocsátok. Ezek a fotók a segítségedre fognak szolgálni a későbbiekben egy-egy ruhaválasztásnál és nem utolsósorban láthatod a fantasztikus változást.

Ajánlott a szolgáltatás kiegészítéseként a gardróbfrissítést is igénybe venni, mert így a ruhatáradban biztosan csak a színtípusodnak megfelelő ruhadarabok fognak maradni! Így bármilyen ruhát fogsz ezután a gardróbodból kiválasztani, garantált, hogy minden fog egymással passzolni.


AJÁNLATOT KÉREK