Referenciák

Nézd meg Dóra, hogyan teljesedett ki a színek által

Dórának megerősítésre volt szüksége, hogy megtalálja a saját egyéni stílusát. Bizonytalan volt a színtípusában, ezáltal gondot okozott számára az egyes ruhadarabok színben történő összepárosítása. Külön kérése volt, hogy ütős színösszeállításokat találjak ki, amellyel öltözködését egyedivé varázsolhatja.

Az elemzés során megállapítottam, hogy tél típusba tartozik. A tűzpiros, ciklámen, királykék és a hófehér számára alapvető színek, mert ezek a tél típusnak kifejezetten jól állnak. A meleg színeket viszont Dórának határozottan mellőznie kell, mert ezekben sápadtnak és idősebbnek hat. Ilyenek például a barna, olajzöld, ekrü, bordó és az olajkék.

Korábban szívesen hordott “A” vonalú szoknyákat, amelyeket kerülnie kell a fordított háromszög alkata miatt, mivel ezek erősítik. Egyenes vonalú szoknyákat viszont bátran hordhat, mert ezek optikailag vékonyítják. Gondot okozott számára a kabátvásárlás ugyanis nehezen találta meg azt a fazont, amely előnyös számára. Javasoltam az egyszerű vonalvezetésű rövid fazonokat, amelyek nem nagygallérosak és egysoros vagy négysoros gombolásúak.

” Köszönöm a lehetőséget! Sok felismerésre jutottam a tanácsadás által, azóta tudatosabban vásárolok. Egy-egy üzletben néhány perc alatt fel tudom mérni, hogy mely színekhez nyúlhatok, mert azok lesznek számomra előnyösek! Köszönöm Ildikónak, hogy új látásmódot adott az öltözködési stílusom megújításához, kialakításához! “

A nyereményjáték nyertese Viola fantasztikus átváltozása

Viola lett a nyertese a Világszép és a Style by Lidy közös nyereményjátékának. Találkozásunk alkalmával Viola nem ismerte milyen szintípusba tartozik, milyen frizura és smink számára a legelőnyösebb. A színelemzés során megállapítottam, hogy tél típus. Számára tehát a hideg, élénk színek a legelőnyösebbek. Ezekben arca kivirult, megjelenése pedig megnyerő lett. 

Haja természetes hullámokat tartalmazott, amelyek a vágás miatt nem érvényesültek. Egy lépcsőzetes fazont ajánlottam neki, így a hajában érvényesülni tudtak a természetes hullámok. 

Sminkjét a tél típusnak megfelelő színekkel dobtam fel. Élénk színű rúzst javasoltam, amelyhez korábban sosem nyúlt volna. Szemöldökét pedig hangsúlyoztam, így arca egy nagyon szép keretet kapott. 

Az eredmény: Viola magabiztosan, boldogan és még gyönyörűbb, határozott nőként távozott.

“Kedves Ildikó, nagyon köszönök mindent. Nagyon sokat nőtt az önbizalmam, merek színeket venni és hordani.  A férjem alig akar mostanában megismerni, hiszen a sminkelésben is változást hoztál, beszereztem azt a szemöldökceruzát amit mutattál és szájfényben is beújítottam, igaz a dögös vörös még várat magára, de nagyon igyekszem.”


Anna, aki megtalálta a stílusát

Anna úgy érkezett hozzám, hogy nagyon szeretett volna egy új külsőt és egy használható ruhatárat, amelyben minden hordható egymással. Nagyon sok ruhája volt, minden színben de nem tudta hordani azokat, hiszen sosem találta meg a megfelelőt. Ő is érezte, hogy valahol valami nem stimmel, nem érezte igazán jól magát az általa kiválasztott ruhadarabokban.

Az elemzést követően ajánlottam neki egy új hajszínt és megállapítottam a színtípusát és stílusát is, így már csak olyan ruhadarabokat  és színeket visel,  amelyek a saját egyéniségét és színvilágát tükrözik.

A hajszín fontossága

Nem tudod milyen hajszín áll jól? Akkor előbb tudd meg, hogy milyen színtípusba tartozol!

Ivett hozzám fordult segítségért, mert szeretett volna hajszínén változtani. Miután haj, bőr és szemszíne alapján megállapítottam, hogy nyàr típusba tartozik azt javasoltam neki, hogy hamvas barnára festesse át a hajszínét mivel ez a szín jól harmonizálna az arcával. A  hajszínváltás után arca kivirult és sokkal fiatalabb lett az új külsejével! Azóta sok pozitív visszajelzést kapott az új külsejéért.

Köszönöm Ildi, hogy ajánlottad a hajszín váltást, nagyon tetszik és így sokkal természetesebb!

Mónika átváltozása

Mónika mielőtt tanácsot kért tőlem, főleg az ősz típusnak megfelelő barna árnyalatokat viselt. Ezekben a színekben elveszett a szépsége és öregítették ezek a színek, hiszen teljesen eltértek a bőre színétől. Amikor találkoztunk, megállapítottam, a haj, szem, bőr és szemszíne alapjàn, hogy nyár típusba tartozik. Minden olyan szín jól áll neki, ami a télnek, csak épp fakóbb árnyalatban. A nyár egyébként teljesen kivirul ezekben a színekben.

Érdekes volt végigkövetni, hogy milyen óriási a különbség abban az esetben, ha nem a megfelelő színeit viseli. Szerettem játszani a színeivel, jó volt látni a lelkesedését és azt, ahogyan ráérzett a fotók alapján a különbségre. Nekem fontos, hogy ne csak elmagyarázzam, hanem be is mutassam a különbséget, ezáltal rá tudom vezetni az embereket arra, hogy legközelebb egy ruhavásárlásnál már egyedül is tudjanak dönteni.

 Nagyon jól éreztem magam. Ildikó hihetetlen ráérzéssel tudta, mi áll jól nekem. Nem is hittem volna, hogy a hozzám illő színek ennyit változtatnak a megjelenésemen.

Vivien története

Vivien ősz típusba tartozik ezért azt tanácsoltam neki, hogy kerülje a szürkét ami a kedvence volt, mert nem a színtípusába tartozik és ezért nem előnyös neki, a vibráló narancsban ezzel szemben az arca teljesen kivirul! Nagyon örült amikor meglátta a fotókon a különbséget, ő sem gondolta volna, hogy ez a szín ennyire jól áll neki. Vivien szerette volna, hogy a gardróbjában olyan ruhadarabok legyenek, amelyek jól kombinálhatók egymással. Ha tudjuk milyen színtípusba tartozunk és ilyen ruhákkal rendezzük be ruhatárunkat, akkor ezt könnyedén megvalósíthatjuk, mert minden szín jól fog mutatni egymással. Most már ő is könnyedén tudja ruháit kombinálni, hiszen megismerhette a színtípusát a tanácsadás során.

Köszönöm a lehetőséget hatalmas élmény volt!! Sokat megtudtam magamról és a színek erejéről.

Nóra a nyár jegyében tündököl

Nóra kedvenc színei közé tartoztak a pasztell színek, emellett az elegáns ruhákat részesítette előnyben. Szerette volna tudni, hogy milyen színtipusba tartozik, hogy ruhatárát ezekkel a színekkel gazdagítsa. Bőre világos árnyalata és haja barna színe, valamint szemszíne alapján a nyár típusba tartozik. A jobboldali fotókon már a nyár színeiben tündököl. Látjátok a különbséget?

Én is beleestem abba a hibába, hogy a fekete és szürke uralta a ruhatárát, amit meguntam és színesedni kezdtem. Sok mindennel próbálkoztam, de most Ildi segített megtalálni a helyes utat! Megmutatta a helyes irányt és segített eligazodni a színek világában. Köszönöm a segítséget és a nyeremenyt, jól éreztem magam ezen az igazán csajos programon!

Éva, aki egy igazi ősz típus

Éva amikor megkeresett a nyár típusnak megfelelő színű sminket és ruhát viselt. Sajnos egy sminktanfolyamon félretájékoztatták és úgy tudta, hogy nyár típus. Számomra egyértelmű volt az első találkozás során, hogy jellegzetes vörös haja, élénk, meleg színű szeme és sápadtan sárgás bőre alapján ősz típusba tartozik. Segítettem rávezetni és megmutatni neki mennyire jól állnak neki az ősz színei mind a sminkben és ruhában egyaránt. A fenyőzöld, okkersárga, rozsdabarbarna, rozsdavörös, kékeslila és az olajkék. Lássuk a változást!

Nagyon jól éreztem magam a tanácsadáson. Sok újat tudtam meg a színeimről, mivel én eddig más évszaktípusba soroltam magam. De a fotók látványosak és engem is meggyőztek. Ezentúl sokkal tudatosabban választok ruhát magamnak. A szekrényemet is kiszelektáltam. Szóval szuper volt és hasznos. Forduljatok ti is Ildikóhoz bizalommal, ha elvesztetek a sok ruha között a szekrényben.

Erzsébet, aki a színeivel lett stílusos és fiatalos !

Erzsébet a lányaitól kapta ajándékba a színtanácsadást, amelyet nagyon pozitívan fogadott, bár elmondása szerint magától biztosan nem jelentkezett volna ilyen jellegű tanácsadásra.

Rá is igaz volt, az az állítás, amely a legtöbb nőre, hogy rengeteg ruhája volt de mégsem tudott mit felvenni és szerette volna jól kombinálni a ruhatárát, illetve megtudni, hogy melyek azok a színek, amelyek jól állnak neki.

A tanácsadás során segítettem neki megállapítani, hogy milyen színtípusba tartozik, illetve egy divatáru üzletben kiválasztottam neki azokat a színeket, amelyek a legelőnyösebbek számára. Mivel tél típus ezért a pirosat és a királykéket is javasoltam neki, amely színekhez egyébként sosem nyúlt volna, illetve kendőt is nagyon ritkán hordott. Megmutattam neki, hogyan hordjuk kiegészítőként a kendőket és milyen nagyszerű változást érhetünk el velük.  Lássuk a változást!

Mint tudod, a gyermekeimtől kaptam ajándékba a lehetőséget, hogy Veled találkozhassak. Nagyon hálás vagyok Nekik és Neked is, hogy két szuper délelőttöt tölthettem el tényleg csajos programmal. Közben pedig sokat tanultam a színek fontos jelentőségéről és a variálási lehetőségekről. Több eddig részemről  nem használt  szinről  bebizonyítottad, hogy  nem hiányozhatnak a ruhatáramból! Köszönöm szépen Ildikó!