Üzlettulajdonosoknak

Kedves Üzlettulajdonosok!

Szeretnének a vevőiknek egy plusz szolgáltatást nyújtani? Szeretnék forgalmukat növelni, úgy, hogy közben vevőik elégedettségét is növelik?

Stílus-, és színtanácsadás az üzlet vásárlóinak

Tapasztalatom szerint a nők 90 %-a nincs tisztában azzal, milyen színtípusba tartozik. Bizonytalanok, sokszor azért nem vásárolnak, mert – külső segítség hiányában – nem tudják eldönteni, melyik darab vagy szín áll igazán jól nekik. Még rosszabb az eset, ha csak otthon derül ki, hogy mégsem a számukra megfelelő terméket választották – a frusztrációjuk visszáruként vagy egy rossz érzés formájában a további vásárlások elmaradását jelentheti. Kerülje el ezt!
Jelenlétemmel, az Ön boltjába betérőknek, egy olyan szolgáltatást nyújtok, amely megkönnyíti a vásárlást, illetve forgalomnövekedést is eredményez, mivel az elégedett vevő hamar visszatér!

A szolgáltatás tartalma:
Egy előre megbeszélt időpontban az üzletben rendelkezésre állok, mint szín,- és stílustanácsadó. A vásárlók igényeinek megfelelően segítek megtalálni a megfelelő színeket számukra. Tapasztalatom szerint ha egy képzett szín- és stílustanácsadó áll rendelkezésükre, akkor ezt nagyon pozitívan fogadják és emellett sokkal több ruhát vásárolnak, hiszen van olyan, hogy nem is nyúlnának az általam ajánlott színhez. Az eredmény: egy elégedett vevő és egy elégedeett üzletvezető!

Ajánlott egy-egy akcióval egybekötni és a vevőknek előre meghírdetni egy adott napon, vagy rendszeresen (pl. minden hó első szombatja) beiktatni az üzletmenetbe.

Továbbképzés bolti eladóknak

Járjon a konkurencia előtt! A legtöbb divatáru üzletben az eladók nem rendelkeznek megfelelő információkkal a színtípusokról, vagy egyáltalán nem is hallottak róla. Külföldön pedig már bevett szokás, hogy az eladókat eszerint is képzik. A vevők pedig akkor elégedettek igazán, ha egy olyan szaktanácsadásban is részesülhetnek a vásárlás során, hogy azt érezzék, ide érdemes újból betérni.
Ha Ön is azt szeretné, hogy eladói megalapozottabb tudással és ezáltal nagyobb sikerrel értékesítsenek, fizesse be őket egy stílus- és színtanácsadás kurzusomra! Egyuttal a dolgozói elégedettségét is növelheti, miközben a tanfolyam ára hamar megtérül a megnövekedett bevételekből. 

Kiratatrendezés

A megfelelő kirakat, amely ösztönzi a vásárlást, nemcsak a divat követelményeinek, de a színek harmóniájának az egyensúlyát is jelenti. Egy tapasztalt színtanácsadó könnyedén össze tudja állítani azokat az outfiteket, amelyek növelik az eladásösztönzést. Törekszem arra, hogy a tavasz, nyár, ősz és tél színkonbinációi megtalálhatóak legyenek a kirakatban, ezáltal minden hölgy meg fogja találni a számára megfelelő színösszeállítást a bolt előtt nézelődve. Az eredmény egy olyan kiratat, amely mind az aktuális divatot, mind a színek harmóniáját követi, ezáltal kitűnik a többi közül, minden tekintet rá szegeződik és minden leendő vásárló tetszését elnyeri, hogy azonnal betérjen az üzletbe megvásárolni a kiállított darabot.

Divatbemutatók szervezése

Sütő Enikőnél tanultam és több évet dolgoztam modellként kifutókon. A tanultak és a tapasztalataim során kifejlődött egyfajta érzék bennem, amely elengedhetetlen egy figyelemfelkeltő divatbemutatóhoz. Betanítom a koreográfiát, koordinálom a modellek mozgását, felhívom a figyelmüket a részletekre, hogy tökéletes összhangban történjen minden. Véleményem szerint nagyon fontos, hogy a modell a bemutatott darabbal azonosulni tudjon és ez csak akkor érhető el, ha a stílusához közel áll. Szín és stílustanácsadóként könnyedén megállapítom, hogy a bemutatni kívánt ruhadarabok, melyik modellen fognak a legtökéletesebben mutatni, úgy hogy ő azonosulni is tudjon a ruha stílusával. Szükség esetén vállalom az outfitek összeállítását is, illetve vállalom az eseményt többkamerás, utómunkálatokat is magábafoglaló felvételét.

Internetes jelenlét kezelése

Amennyiben az üzlet rendelkezik Facebook illetve weboldallal, akkor vállalom az oldal(ak) kezelését. Mindez magában foglalja a divattal kapcsolatos bejegyzések írását, reklámok és marketingakciók (Facebook Ads, AdWords kampány) tervezését, előkészítését és lebonyolítását, szín- és stílushelyes outfitek összeállítását az üzletben megvásárolható ruhadarabokból. Tekintse meg a Divattippek oldalamat, ahol megtekintheti az idáig összeállított outfitjeimet. 

Ajándékkupon

Törzsvásárlói vagy akár az összes vásárlója részére Style by Lidy stílustanácsadás kedvezménykuponokat biztosítok.

Az ajándék, mint pszichológiai jutalom, növeli vásárlói elégedettségét, hűségét. A beváltott kuponok után a bolt jutalékot kap, melyet akár direktben, az eladói jutalmazására is fordíthat. 

Beszerzési tanácsadó

Előfordult már, hogy egy vásárló egy kiskabátot keresett a kiválasztott ruhához, de nem talált az üzletben a megfelelő színben passzolót? Segítek a beszerzésben, hogy a leghatékonyabb legyen az eladás. Minden színtípushoz, megfelelő ruhadarabokat, kiegészítőket választok a nagykereskedésben és így minden vevő meg fogja találni a hozzá leginkább passzoló színösszeállítást.

Külföldön nagy sikert aratott, már bevált módszert ajánlok Önnek! Érdeklődjön, kérjen árajánlatot!
ÉRDEKLŐDÖM

(Írjon néhány szót boltjának profilját, méretét, elhelyezkedését illetően!)